- 1 καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
- 200g βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 πακέτο φύλλα για Μεντοβίκ (500g)
- 1 βανίλια
Συστατικά
Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου αρκετή ώρα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα το χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε σταδιακά το καραμελωμένο ζαχαρούχο παράλληλα χτυπώντας με το μίξερ, και 1 βανίλια για άρωμα.
Τοποθετούμε τα 4 μπισκοτένια παντεσπάνια αλείφοντας ενδιάμεσα με την κρέμα. Αλείφουμε την τούρτα και γύρω γύρω και από πάνω. Πασπαλίζουμε με το ένα παντεσπάνι που κρατήσαμε αφού το τρίψουμε πρώτα, μπορούμε να το ανακατέψουμε με καρύδια.
Αφήνουμε στην άκρη την τούρτα μας, να μαλακώσουν τα μπισκότα σε θερμοκρασία δωματίου, ιδανικά για ένα βράδυ και είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!