- 200g Μπισκότα digestive καλά τριμμένα
- 65g βούτυρο λιωμένο
- 1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
- 2 μπανάνες
- 300ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγύ
- Τριμμένη σοκολάτα για διακόσμηση
Συστατικά
Ενώνουμε τα μπισκότα με το βούτυρο και τα στρώνουμε σε μια φόρμα τάρτας, καλά πατημένα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30’ τουλάχιστον.
Απλώνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο στην τάρτα, βάζουμε τις μπανάνες κομμένες σε ροδέλες και από πάνω σκεπάζουμε με τη σαντιγύ. Πασπαλίζουμε με τριμμένη σοκολάτα.